18 Avqust 2017, Cümə

 

  • 3-1.jpg
  • 3-2.jpg
  • 3-3.jpg
  • 3-4.jpg
  • 3-5.jpg
  • 3-6.jpg
  • 4-1.jpg
  • 4-2.jpg
  • 4-3.jpg
  • 4-4.jpg
  • 4-5.jpg
  • 4-6.jpg
  • 4-7.jpg
  • 4-8.jpg
  • 4-9.jpg
  • 4-10.jpg
  • 5-1.jpg
  • 5-2.jpg
  • 5-3.jpg
  • 5-4.jpg
  • 5-5.jpg
  • 5-6.jpg
  • 5-7.jpg
  • 5-8.jpg
  • 5-9.jpg
  • 5-10.jpg
  • 5-11.jpg
  • 5-12.jpg
  • 6-1.jpg
  • 6-2.jpg
  • 6-3.jpg
  • 6-4.jpg
  • 6-5.jpg
  • 6-6.jpg
  • 6-7.jpg
  • 6-8.jpg
  • 6-9.jpg
  • 6-10.jpg
  • 6-11.jpg
  • 6-12.jpg

 

 

ARXİV

Avqust 2017
Be Ça Ç Ca C Ş B
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

 

 

LİNKLƏR

 

 

Bu günlərdə Sankt-Peterburq Dövlət Universitetində keçirilən “Mendeleyev – 2017” Beynəlxalq Konfransda Azərbaycanı AMEA Naxçıvan Bölməsinin əməkdaşları təmsil ediblər.
Rusiya Federasiyasının bir çox şəhərlərindən, o cümlədən Almaniyadan, İsveçrədən, Qazaxıstandan, Belarusdan nüfuzlu elm adamlarının qatıldığı konfransda bölmənin Təbii Ehtiyatlar İnstitutunun İqtisadiyyat şöbəsinin müdiri, iqtisadiyyat üzrə fəlsəfə doktoru Sevinc Cabbarova, həmin institutun Mineral xammalın kimyası və texnologiyası laboratoriyasının böyük elmi işçisi, dosent Aliyə Rzayeva və Sorbsiya prosesləri laboratoriyasının elmi işçisi Mahnur Cəfərli iştirak ediblər.
Beynəlxalq tədbirdə həmyerlilərimizin “Naxçıvan Muxtar Respublikasında sənaye məhsullarının istehsalında yerli xammaldan istifadə”, “Sürmə indium selenidin sintez şəraitinin öyrənilməsi”, “Gallium (III), Bismut (III) və Sürmə (V)-nin azosafraninlərlə ekstraksiyalı atom-absorbsiyalı təyini” mövzularında çıxışları konfrans iştirakçıları tərəfindən rəğbətlə qarşılanıb, məruzələr ətrafında ciddi müzakirələr aparılıb.
Hər üç gənc tədqiqatçımızın çıxış etdikləri mövzuların elmi dəyəri nəzərə alınaraq “Mendeleyev – 2017” Beynəlxalq Konfransının sertifikatına layiq görülüb.

AMEA Naxçıvan Bölməsinin
İnformasiya şöbəsi

QƏZETİN BUGÜNKÜ NÖMRƏSİ

3809941
Bu gün
Dünən
Bu həftə
Bu ay
Cəmi
14616
14451
74053
264158
3809941

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter